Nyúlketrec

Ha lehetőségeink engedik, vegyünk minél nagyobb ketrecet nyuszink számára. A könnyebb takarítás érdekében a ketrec alját fedjük be nedvszívó papírral, és erre helyezzük a forgácsot vagy a szénát, attól függően, hogy miben szeretnénk tartani.

A nyuszik szeretik a kis sötét helyeket, így ha nyuszi és a ketrec mérete is engedi, berakhatunk neki egy kis házikót, ahova kedve szerint bebújhat.

Az itatást golyós itatóval a legcélszerűbb megoldani. Egyes itatók néha nem adnak megfelelően vizet, mások csepegnek. Ha nem jön víz, vegyük kézbe az itatót, és rázogassuk fel-le erőteljesen, majd ujjunkkal teszteljük, hogy működik-e. Ha csepeg az itató, ezen is segíthet, ha ujjunkkal megnyomogatjuk a golyócskát, mintha innánk belőle.

Attei2009. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Csaba82

Több féle itatót próbáltam a golyósok közül, mindegyik kudarcal zárult. Először jól müködik a nyulak hamar megismerik, de hamar bekopik mert a nyúl folyton iszik. Ezután folyik és akad ki a golyó. Ráadásul amikor megsüti a nap a flakont megnyomja a nyomás a golyót kifelé és beragad. Ha nem veszed észre megdöglik a nyul hamar, vagy nem győzöd a golyót piszkálni.

karcsi

ÉN NYÚLKETRECET SZERETNÉK KÉSZÍTENI.